Това, че управляващата коалиция е нестабилна вече се демонстрира повече

...
Това, че управляващата коалиция е нестабилна вече се демонстрира повече
Коментари Харесай

Атанасова за разкритията на Дунчев: Прокуратурата да се самосезира!

Това, че ръководещата коалиция е нестабилна към този момент се показва повече от месец. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

„ Тя не беше постоянна и когато трябваше да се вземе решение във връзка с поддръжката на една от декларациите, които българският парламент одобри. Преди повече от седмица лиши часове наред тази декларация да се гласоподава. Въпреки това, част от партиите от обединението не я поддържаха. Наложи се опозицията да оказва помощ “, уточни тя и добави, че ГЕРБ-СДС е била политическата група, която е внесла план на декларацията за войната в Украйна.

По думите на Атанасова от през вчерашния ден се следи очевидна проява на явни корупционни практики.

„ Обвиненията сред партии в обединението по никакъв начин не ни учудва. Надявам се, че поръчката за нулева приемливост към корупцията, с която пристигна на власт „ Продължаваме промяната “, няма да бъде просто слоган като част от предизборната им акция, а в действителност ще има действителни дейности “, уточни тя във връзка отправените от депутата от Политическа партия Александър Дунчев обвинявания към Българска социалистическа партия и земеделския министър, че се правят скандални назначения в горските стопанства.

Атанасова изрази вяра Прокуратурата да се самозезира по медийни изявления.

Тя разяснява и рецензиите на „ Демократична България “ към информацията на българските служби.

„ Атаките против службите за сигурност не са удачни. Още повече, че ние разчитаме на всички тези мъже и дами, които работят за това България да резервира националната си сигурност, да следи за геополитическите й ползи. И това да не оказва въздействие върху всекидневието на българските жители. Отчитам като несвоевременно посягане точно в този миг въобще разискването на тематиката за службите за национална сигурност, и то в подтекста на най-различни нападки от страна на министри, членове на съдружното ръководство, даже и от министър-председателя. Сега единението на българския народ, в това число и на всички, които работят на каквато и да е позиция в полза на България, по тези тематики би трябвало да има безмълвие “, уточни Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР