Това, че си знаменитост не означава, че трябва да имаш

...
Това, че си знаменитост не означава, че трябва да имаш
Коментари Харесай

Най-успешните модни линии на знаменитости

Това, че си звезда не значи, че би трябвало да имаш сполучлив фешън бранд. Понякога са нужни редица качества, с цел да управляваш сполучливо лична линия, а различен път всичко е въпрос на шанс. Но кои са най-известните истории на триумфа? Нека забележим. 

Виктория Бекъм

Нямаше по какъв начин да минем без Виктория. Превръщането й от поп икона в брачна половинка на футболист, която става един от най-известните фешън дизайнери, приказва единствено и само за това, че, стига да имаш куража да ги следваш задоволително настойчиво. Модният й бранд поражда единствено с десетина рокли, а през днешния ден е изпълнен от десетки сбирки. Наскоро тя пусна и своя бюти линия. 
               
на Окт 17, 2019 в 8:56 PDT

Стела Маккартни

Тя е по-известна като дизайнер, в сравнение с с това, че е едно от децата на легендата на " Бийтълс " - Пол Маккартни. Стела стартира да се изкачва по стълбицата на триумфа в стилната промишленост едвам на 16-годишна възраст, когато стажува, още преди да стартира да учи фешън дизайн. В края на образованието й, в ревюто по случай дипломирането й, на подиума дефилират Кейт Мос и Наоми Кембъл.  е криейтив шеф на  Chloé  в продължение на 4 години , след което през 2001 година основава и личен фешън лейбъл. 
               
на Окт 18, 2019 в 10:11 PDT

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР