Това, че ще има смяна във властта в София и

...
Това, че ще има смяна във властта в София и
Коментари Харесай

Статуквото се е окопало, разпиляни са играчите на надеждата, смята Илиян Василев

Това, че ще има промяна във властта в София и в някои други градове, като интродукция към промяна на властта в страната, не наподобява особена проницателност. Прекалено доста са признаците за привършване на сегашния модел. Какъвто и пиар да вършат, каквато и социология да спретват, българинът вижда че сме си на последно място и няма никаква концепция да решим който и да е от огромните си проблеми на нацията.
Истинският въпрос е какво следва?.

И тук отговорността е на политиците, които си мислят или имат вяра че могат да създадат смяната.

За в този момент не виждам безапелационни доказателства че промяната идва от антисистемни играчи. Напротив, статуквото се е окопало и ешалонирало и в медиите, и в прокуратурата и в Народното събрание.

За това без махленски напън Системата няма да мръдне от мястото. Това е елементарно да се каже. Проблемът е, че и улицата не е задоволителна. Ако няма политици, екипи, тимове от съидейници и най-много безапелационни доказателства, че " новите " не са дегизирани " остарели " или оплетени в зависимости " нови ".

Не е въпросът единствено на престижи, а на мощни персони, които да съумеят в изискванията на дефицитна среда - медийна, обществена и институционална, да съумеят да доближат до мозъците и сърцата на хората - изключително на тези, които се самоизолираха през годините и отхвърлиха да отидат до урните.

Разпиляни ми се виждат много от играчите, на които разпореждаме очаквания.

Илиян Василев, фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР