Това, че се направи по безумен начин, компрометира хода. Това

...
Това, че се направи по безумен начин, компрометира хода. Това
Коментари Харесай

Любен Дилов: Отзоваването на руските дипломати е правилен ход

Това, че се направи по безразсъден метод, компрометира хода. Това ни компрометира и в очите на света

"Кирил Петков е връхлетял в деня, в който е схванал, че „ ИТН “ си изтеглят министрите, споделил е: смъкват ме, желая на следващия ден да изгоним 70 съветски дипломати. И целият механизъм се задвижва от там. Единственото документално удостоверение са две писма на неговия шеф на кабинета до Външно министерство. Всичко останало са устни заповеди “.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов - наследник в "Денят стартира с Георги Любенов " по.

Според него въпреки всичко ходът с отзоваването на съветските дипломати е верен, само че е бил изработен по погрешен метод.

"Непрекомерно е наличието на съветските дипломатически представители. Вън от подозрение е, че се занимават с такава активност, даже да не е потвърдено. Както и 90% от състава на другите посолства. Цивилизованият свят, НАТО, Европейски Съюз е в положение на необявена война с Русия. В това отношение нямаме съмнение, че това е верният ход. Това, че се направи по безразсъден метод, компрометира хода. Това ни компрометира и в очите на света “.

Подчерта, че връзките на България с Русия постоянно са били извънредно комплицирани.

Дилов сподели също, че в случай че мярката за енергийна помощ за небитовите консуматори е била призната през август, както са упорствали първо ГЕРБ, след това Движение за права и свободи, сме щели да имаме 60-70 % по-ниска инфлация.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР