Това, че са отворили ресторантите трябваше да е нещо обичайно,

...
Това, че са отворили ресторантите трябваше да е нещо обичайно,
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Превръщаме университетите в супермаркети за дипломи чрез онлайн обучението

" Това, че са отворили заведенията за хранене трябваше да е нещо всекидневно, само че не е. Стигнахме до там нормална активност като отварянето на заведенията за хранене да се трансформира в празник. А по кое време ще отворят? ". Това сподели проф. Стоян Денчев, ръководител на Общото заседание на УниБИT, ректор на университета пред NOVA NEWS. " Превръщаме университетите в супермаркети за дипломи посредством онлайн образованието ", безапелационен бе той. 
Според него имаме потребност освен да се предпазим от COVID-19, само че и да живеем естествен живот. Той изрази неразбиране, че учебните заведения и детските градини работят, а университетите може да се посещават единствено за на практика занимания на избрани предмети. " Ще настояваме пред министъра на туризма за ограничения като в Испания и Гърция - приемане на имунизирани туристи без PCR тест ", сподели още проф. Денчев.
 Ученик бил отпред на група за подправени дипломи Ученик бил отпред на група за подправени дипломи
19-годишен възпитаник е бил отпред на група за подправяне на дипломи за приблизително и висше обучение, съобщи Нова телевизия. Бандата фал...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР