Това че някой подава оставка, не е основание за дестабилизиране

...
Това че някой подава оставка, не е основание за дестабилизиране
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Оставките не са основание за дестабилизиране на кабинета

" Това че някой подава оставка, не е съображение за дестабилизиране на кабинета ". Това сподели министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред публицисти в Народното събрание.

Във връзка с оставката на зам.-министъра на стопанската система Александър Манолев и по какъв начин се отразява това на стабилността на кабинета, Каракачанов уточни: „ Днес и на следващия ден ще бъде постоянен кабинетът. Това, че някой подава оставка не е съображение за дестабилизиране. Това е регулярен развой във всяко едно държавно управление “.

На въпрос, в случай че ГЕРБ получи по-малко гласове на евровота, дали те би трябвало да подадат оставка, министърът уточни, че му се задава въпрос за друга политическа мощ. Попитан от кое място идва офанзивата против държавното управление с парцелите, Каракачанов уточни, че задачата не са евроизборите. „ Знаете какво би трябвало да избира Народното събрание в края на годината – основен прокурор. Според мен, това е главната част от тази интервенция “, уточни министърът и посочи, че той не би я нарекъл офанзива./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР