Това, че някои неща са клишета, не означава, че са

...
Това, че някои неща са клишета, не означава, че са
Коментари Харесай

Осемте клишета на секса

Това, че някои неща са клишета, не значи, че са лъжи и че няма да ни оказват помощ за по-пълноценен полов живот.

Всяка жена си има позиция, при която оргазмът настава по-бързо
Това обаче напълно не значи, че би трябвало да се задоволите с постигнатото и да не вършиме опити.

Вашата "безпогрешна " позиция може да се промени
Годините трансформират нашата сензитивност, физическа форма и прочувствени потребности. Това, което за вас е било идеално преди десетилетие с първия мъж, може да се окаже не толкоз сполучливо в този момент.

Всички вършат секс по-често от мен
Понятието "нормално количество секс " не съществува. Много по-важно е качеството и би трябвало да си зададем единствено един въпрос: "Лично на мен сексът задоволителен ли ми е? " Ако отговорът ви е "да ", изхвърлете от главата си всевъзможни числа.

Планираният секс може да бъде по-добър от спонтанния
Това има просто и умно пояснение - предвкусването, предусещането на удоволствието прави и с мъжете, и с дамите чудеса. Помислете си за това.

На дамата й е нужно време, с цел да се настрои за секс
През деня доста хора изискват вашето внимание: децата, сътрудниците, началниците, майсторът, пристигнал да поправи пералнята... И едва ли ще ви се отдаде за един момент да се превъплътите от работеща жена и майка в секс дива. Нужно ви е време да отдъхнете, като вземате душ или четете книга.

Колкото по-често вършиме секс, толкоз по-силно става желанието ви
Приятните мемоари ви подтикват още веднъж да преживеете вълнуващите моменти. Вярно е и противоположното - в случай че сте привикнала да се справяте без секс, доста скоро ще стартира да ви се коства, че той не ви е необходим.

След секс мъжът бързо заспива
По време на секс мускулите се напрягат, а след еякулация тялото на мъжа незабавно се отпуска. Освен това в кръвта му навлизат голямо количество хормони, които "отговарят " за съня. Иначе казано, мъжът заспива и дамата не може да направи нищо срещу това. Така че не го смятайте за апатия и не се ядосвайте на вятъра.

С годините сексът става по-добър
Може би вие най-сетне сте се научили да разбирате себе си и колегата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР