Това, че Наско Сираков не е бил на срещата не

...
Това, че Наско Сираков не е бил на срещата не
Коментари Харесай

Иво Ивков: Интерпретирам думите на Наско Сираков като червен картон

" Това, че Наско Сираков не е бил на срещата не значи, че Левски е заочнал да корозира. Дано да има път за обединяване. Интерпретирам като „ червен картон “ думите му, че който не може да работи с него, си потегля ", разгласи изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва след срещата с почитателите.

Собственикът на " сините " авансово сподели, че няма да може да участва на срещата, проведена Националния клуб на последователите на Левски, поради други задължения и дефинира Общото заседание на клуба пет дни по-късно като надалеч по-важно.

„ Не знам кое е значимо, кое е маловажно. Каквото ни питаха, на това отговорихме, както постоянно сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви терзания. Сигурно е имало различия с почитателите, само че аз не усетих някой да е останал незадоволен от мой отговор “, посочи Ивков.

„ Продължавам да имам съществени разлики с Наско Сираков за доста основни неща. Не споделям, че не мога да работя с него. Предстои да забележим дали могат да бъдат изгладени “, приключи изпълнителният шеф.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов, който също участва на събитието бе сбит:: „ Срещата мина съвършено. “ /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР