Това, че МРРБ е разковничето на оттеглянето, това е фалшива

...
Това, че МРРБ е разковничето на оттеглянето, това е фалшива
Коментари Харесай

Караджов: Мафията е в „Промяната“. Асен Василев предложи да дадем 1,3 млрд лева на фирми-крадци

Това, че Министерство на регионалното развитие е разковничето на отдръпването, това е подправена теза, която се тиражира от министър-председателят от първия ден, когато разбра, че дните на държавното управление са преброени. Той по някакъв метод насочи експанзията си към мен, към Министерство на регионалното развитие.

Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов на конференция на партия „ ИТН “.

Караджов разяснява едно от обвиняванията против него – за желаните от него 1,2 милиарда лева за настоящ ремонт и поддръжка на пътища, които щели да отидат при „ фирми-крадци “.

Той извади документи и напомни, че в предходния парламент, в качеството си на длъжностен министър Асен Василев е направил предложение:

„ В 46-ия парламент той предлага за още незавършилата 2021 година на същите тези " фирми-крадци " да се платят 1,3 милиарда лева “.

„ Това ли са тези комисионни? Къде е мафията? „ Мафията е в „ Промяната “. 6 месеца преди аз да встъпя в служба въобще “, акцентира Караджов.

„ Става дума за пари, които някой е получил още тогава, тъй като по-късно са подписани едни анекси и някой, който и сега ги получава “, добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР