Това, че Железният човек вече не съществува във вселената на

...
Това, че Железният човек вече не съществува във вселената на
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър основава коалиция за почистване на Земята

Това, че " Железният човек " към този момент не съществува във вселената на Marvel значи само, че артистът зад металната маска, Робърт Дауни Джуниър, ще разполага с много повече свободно време отсега нататък и ще може да се отдаде на нови дела.

По време на конференцията re:Mars, проведена от Amazon, артистът излезе на сцената, като на пръв взор наличието му там бе за да забавлява аудиторията.

Малко преди да слезе от подиума обаче, Дауни Джуниър заяви, че е основал коалиция с група " супер-умни и впечатляващи " хора, която се назовава Footprint Coalition.
 Снимка 427476

Целта на организацията е да употребява футуристични технологии, включващи роботи и изкуствен интелект, с цел да почисти планетата ни от пластмаса и боклуци.

" Трябва да върша нещо, към този момент съм незает ", пошегува се той, преди да обещае, че ще прекара идващите 11 години в насърчаване на идеята - толкоз години е отделил и на " Железният човек ".

Коалицията е към момента в зародиш и даже няма уеб страница, само че акцентира, че дейностите на Footprint Coalition ще стартират още през април 2020 година
 Робърт Дауни Джуниър, OnePlus 7 и по какъв начин артистът ще промотира новите модели
Робърт Дауни Джуниър ще промотира OnePlus 7

Железният човек е много известен в Азия
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР