Toва, че и аз, и министърът на земеделието сме тук

...
Toва, че и аз, и министърът на земеделието сме тук
Коментари Харесай

Киро тотално пощуря, удари лъжомера: Вкарваме безпрецедентен нов бюджет! Направихме достатъчно

Toва, че и аз, и министърът на земеделието сме тук би трябвало да приказва задоволително, че сме заинтригувани и няма да оставим земеделските стопани. Това разяснява министър председателят Кирил Петков от Садово.

„Това, което би трябвало да кажем на земеделските стопани е, че вкарваме невиждан нов бюджет. Обещаваме цялостна бистрота при приемане на средствата. Вече не би трябвало да познаваш някой, с цел да си ги получиш. Всички земеделци ще са равни пред страната.“, безапелационен е той.

Премиерът разяснява и настояването на украинския дипломат Виталий Москаленко за изпращане оръжия на Украйна. „За оръжието за Украйна към този момент я водихме тази полемика, имаме решение на Народно събрание, ще го съблюдаваме. Първите техники за ремонт идват. Не считам, че би трябвало тази тематика да я отваряме на всеки 2 седмици. Това, което направихме за Украйна на равнище бежанци, за средствата, за ремонта на техники, където другаде не могат да се отремонтират, че всички ограничения сме подкрепили от глобите към Русия. Смятам, че направихме задоволително и ще продължим да поддържаме Украйна“, сподели Петков

Той разяснява и информацията, че френският президент Емануел Макрон ще бъде медиатор в спора сред България и Северна Македония.

„ Не става въпрос за политически напън, би трябвало да е ясно, че нищо няма да създадем под напън. Това, което се опитваме да създадем е, българските стремежи да се подсигуряват през Европейски Съюз развой. Това ще го оставя и на външно министерство. Трябва да забележим дали българската позиция може да се подсигурява през европейския механизъм “, сподели още той.

„На 23 юни ще пристигна вторият танк с гориво.“, оповестиха от делегацията на премиера.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР