Това, че е много вероятно да падне мониторингът на България

...
Това, че е много вероятно да падне мониторингът на България
Коментари Харесай

Христо Иванов и Атанас Атанасов: Арх. Борислав Игнатов е много добър кандидат за кмет на София

Това, че е доста евентуално да падне мониторингът на България от Европейска комисия за правораздаване и вътрешен ред, не е вест. Жан-Клод Юнкер беше поел политически ангажимент да ликвидира наблюдението и виждаме осъществяването на този ангажимент по един много непоследователен метод. С сходна договорка няма да се решат проблемите на България.

Това съобщи в предаването „ Лице в лице” по БТВ някогашният правосъден министър Христо Иванов, който разяснява новината, че Европейската комисия е предложила да отпаднат мониторинговите отчети за България. Той напомни, че се приготвят нови механизми за още по-сериозни наблюдаване за върховенството на закона. „ Те ще важат за всека страна и тогава България ще получава наказания, а не рекомендации, както досега”, уточни Христо Иванов.

„ Време е България да спре да чака някой да й оправя проблемите, а сами да ги решим ", прикани и ген. Атанас Атанасов от Демократична България.

Двамата бяха безапелационни, че арх. Борислав Игнатов е доста добър претендент за кмет на София. „ Той е експерт, който схваща от градоустройство и знае главните проблеми и по какъв начин един град да бъде модерен”, уточни Христо Иванов.

Според ген. Атанасов, главният проблем който потегля от София и минава през цялата страна е неразследваната и ненаказаната корупция. „ Българските жители демонстрират, че желаят смяна, по тази причина предлагаме самостоятелен човек, на който не могат да му дърпат конците”, разяснява още ген. Атанасов.

Двамата означиха, че в останалите градове отвън София – като Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Велико Търново –„ Демократична България” също предлага хора, които са потвърдени експерти. По думите на Христо Иванов Демократична България прави дейна акция с претенденти в над 180 обитаеми места.

За София ген. Атанас Атанасов беше безапелационен, че арх. Игнатов ще отиде на балотаж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР