Това, че българската държава е предоставяла оръжие на трети страни,

...
Това, че българската държава е предоставяла оръжие на трети страни,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Няма реални скандали около Продължаваме промяната


Това, че българската страна е предоставяла оръжие на трети страни, не непосредствено на Украйна, бе ясно още преди публикацията в " Ди Велт ". Това съобщи в изявление за предаването " Панорама " по Българска национална телевизия заместник-председателят на Народното събрание от  " Продължаваме промяната ". 

Той напомни, че мислят за обединяване за локалните и за идните парламентарни избори с " Демократична България ". Според него, доверието към " Продължаваме промяната " не пада, тъй като няма действителни кавги към тях. " Тези проблеми, които се пробват да се пришият към нас са на правилото - една неистина, повторена 100 пъти, става истина ", сподели Минчев.

ю

Минчев изясни и за механизма за следствие на основния прокурор: " В края на този парламент стигнахме до разглеждане на тази тематика. На 19 октомври законопроектът беше импортиран в Народно събрание. Имаше други промени и по тази причина чак най-после стигнахме до тази промяна ", сподели той.

препотвърди кардиналната позиция на " Продължаваме промяната ", че ще създадат всичко допустимо България да има постоянно държавно управление, само че не и на цената на безпринципни взаимни отстъпки. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР