Това бяха първите думи на лидера на БСП Корнелия Нинова,

...
Това бяха първите думи на лидера на БСП Корнелия Нинова,
Коментари Харесай

Нинова: Всеки е срещу всеки. Невъзможно е правителство, съставено от БСП

Това бяха първите думи на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто стана ясно, че партията й ще върне мандата на президента Румен Радев незабавно, откакто го получи.

„ Имаме авансово декларирана позиция от трите партии, новите политически субекти, че няма да поддържат държавно управление на Българска социалистическа партия. Те демонстрираха политическа незрялост, липса на просвета за политически разговор. Всеки е против всеки. Не можаха да избягат от егото си и да се обединим за тези неща, които ни събират, а не които ни разделят. В тази обстановка, макар желанието за смяна, с подготвен проект ден по ден и мярка по размер, с хора, които могат за създадат тази смяна, държавно управление, формирано от Българска социалистическа партия, въпреки и краткотрайно, е невероятно “, изясни тя на конференция след 4-часовото съвещание на Пленума.

„ Обсъждахме всички разновидности през днешния ден с една цел – да поемем отговорност и да изведем България от рецесията “, добави Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР