Това бяха избори, които провокираха войни на мемета, огромни билбордове,

...
Това бяха избори, които провокираха войни на мемета, огромни билбордове,
Коментари Харесай

Вълнения в Нова Зеландия след съмнения за руска намеса във вота за птица на годината

Това бяха избори, които предизвикаха войни на мемета, големи билбордове, яростни нападки сред конкурентните акции и в този момент – обвинявания за съветско изборно шикалкавене. Става дума за тазгодишния конкурс " Птица на годината " в Нова Зеландия, нормално протичащ като просветително допитване за да насочи вниманието съм тежкото положение на локалните типове птици. Сега обаче на уредниците на състезанието се наложи да отхвърлят обвиняванията за това, че резултатите за 2019 година са били изкривени в резултат на нечестна игра, откакто бе видяно, че огромна част от гласовете са пристигнали от други страни, споделя английският в. " Гардиан ".

Хората стигат до всевъзможни теории за съветска интервенция в новозеландските избори, разяснява Меган Хубшър, представител на самостоятелната социална организация за отбрана на природата " Forest and Bird ", която организира годишното гласоподаване. Но ние можем да уверим всички, че този път всичко бе почтено, добавя тя.

През цялата 14-годишна история на състезанието, уредниците му усъвършенстваха средствата за отбрана на вота, в отговор на опитите той да бъде хакнат. Гласуването през 2019 година беше най-сигурното до момента, твърди организаторката.

През 2018 година в хода на онлайн гласуването бяха подадени 300 подправени гласа от австралийци, които пробваха да манипулират вота в интерес на дяволицата.

В понеделник бяха оповестени резултатите от тазгодишното гласоподаване, в което са взели участие хора от 92 страни. Болшинството от задграничните гласове са подадени от Австралия - 684, следвана от Англия (682), Съединените щати (563) и Русия (335).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР