Това беше спечелен мач, който трябваше да завърши 3:0 гейма

...
Това беше спечелен мач, който трябваше да завърши 3:0 гейма
Коментари Харесай

Люб Ганев: Младостта още пречи на волейболистките ни да покажат на какво са способни

Това беше извоюван мач, който трябваше да приключи 3:0 гейма за България. Отпуснаха се девойките, проличава си, че младостта още им пречи да покажат това, на което са способни. Това сподели за Българска телеграфна агенция вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев във връзка на загубата на женския народен тим по волейбол от Белгия нощес с 2:3, откакто водехме 2:0.

" Играха доста добре през първите две елементи. След това имаше малко разпределяне. Това го приписвам на младостта и на множеството самостоятелни неточности, които вършим, като с течение на работата те ще отпаднат. В тайбрека успяхме да се върнем, без значение, че ни водиха с четири-пет точки, само че за жалост това не беше задоволително, с цел да спечелим ", сподели Ганев.

Той разяснява, че с цел да играе тимът по-добре е необходим повече опит и самочувствие на младите състезателки, липсва и още един силов нападател - да вземем за пример, какъвто е била Елица Василева в този тим.
Относно третият дуел на България в шампионата на Лигата на нациите, който е от 20.30 часа довечера със Съединени американски щати в Русе, Ганев разяснява, че чака тежък мач.

" Съединени американски щати са мощен тим. Карч Кирали е най-успешният треньор на американките до момента. Със сигурност ще играят мощно. Каквото успеем да създадем с американките, ще бъде добре и по-скоро за самочувствие. Тъй като те са любимец в тази среща, мисля, че нашите девойки ще играят по-спокойно и може да завоюват някой гейм ", сподели Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР