Това беше саботаж срещу правителството - така премиерът Борисов обобщи

...
Това беше саботаж срещу правителството - така премиерът Борисов обобщи
Коментари Харесай

Борисов отговори на Радев: Правят планирани саботажи срещу правителството

Това беше бойкот против държавното управление - по този начин министър председателят Борисов заключи обстановката със свалянето от ефир на журналистката от БНР Силвия Великова. Той направи коментара в отговор на думи на президента Радев, че " страната явно се ръководи през нечий телефон, а не през институциите. "

" За да отговоря на президента - всеки ден откривам фабрики и учебни заведения. ", сподели министър председателят. " Ако приказваме за неговия телефон, добре. Защото това беше бойкот против държавното управление. Аз единствено демонстрирам - цех след цех ", съобщи Борисов, който през днешния ден преряза лентата на новия цех за произвеждане на фармацевтични артикули и фуражни добавки " Биовет " Пещера.

" Смешно ми е по какъв начин от всеки тв приемник и радио се сипят обиди към държавното управление, само че приказваш по всички малките екрани. И след това няма независимост. Дума не съм споделил, каквото желаят, това да вършат. Свобода! Но да злоупотребяват с това. Правят саботажи против държавното управление. Планирани, ориентирани, с цел да разрушат системата. И след това - държавното управление им е отговорно. Не ме интересуват нито Корнелия, нито президента ", отсече министър председателят.

Новооткритият цех ще създава фармацевтични артикули и фуражни добавки. Общият размер на инвестицията е 300 млн. лева, от които 200 млн. лева са обезпечени със заем по проекта „ Юнкер “ през 2018 година.

Борисов благодари на вложителите и показа, че измежду тях е и Жан-Клод Юнкер, който не е могъл да участва на откриването по здравословни аргументи. В същото време обаче стана ясно, че Юнкер има работен обяд през днешния ден с Борис Джонсън. На защити блюда от охлюви, сьомга и сирена

На откриването на завода в Пешера през днешния ден участват още министрите на околната среда и водите, на финансите, на стопанската система и на опазването на здравето.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР