Това беше най-добрия ход да бъде отиграна ситуацията, така че ГЕРБ

...
Това беше най-добрия ход да бъде отиграна ситуацията, така че ГЕРБ
Коментари Харесай

Политолог: Оставката на Цветанов беше възможно най-добрият ход за ГЕРБ от негатив да направи опит за позитив

" Това беше най-хубавия ход да бъде отиграна обстановката, по този начин че ГЕРБ от негатив да направи опит да се обърне в позитив, т.е. да бъде на обществено равнище ясно заявено, че когато в действителност има подозрения за нещо аморално, нещо неетично в дейностите не един или различен от депутатите на тази партия нейното водачество, освен премиера Борисов, ами и останалите членове няма да създадат компромис, няма да създадат политическа договорка с оставянето на който и да е. И това беше най-елегантния вариянт, при който да излязат от обстановката.

Аз съм уверен, че това може да се трансформира в позитив за ГЕРБ, тъй като без значение какви са били дейностите на Цветан Цветанов, той самичък изясни в това свое прощаване, че постоянно се е управлявал от закона. В последна сметка в българското общество постоянно се наслояваше едно отрицателно отношение към него и той стартира да тежи на партията, бъдейки преден политик. В момента неговото прибиране зад сцената ще се одобри положително от българските жители ", съобщи политологът Стойчо Стойчев в предаването " Лице в лице " по bTV.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР