Това беше моята гражданска позиция, с която аз исках да

...
Това беше моята гражданска позиция, с която аз исках да
Коментари Харесай

Мъжът, изкъртил перките на ул. Граф Игнатиев: Исках да събудя това заспало гражданско общество

" Това беше моята гражданска позиция, с която аз желаех да заявя, че някой нещо би трябвало да направи, с цел да разсъни това заспало гражданско общество, на което не му пука. Исках да предотвратя някой различен да пострада. " Това съобщи Александър Рогачев, който отмести ограничителите по Графа , предизвикали пострадвания на брачната половинка му.
Мъжът посочи, че с изключение на разцепената брадичка жена му има охлузвания по ръцете и по краката. 
По думите му половината хора от спрения трамвай са му ръкопляскали, а другата половина са почнали да го наскърбяват.
" Думата " вандализъм " идва от вандали, които са живели по нашите земи и евентуално е останало, като ген в българите. Сигурно съм направил нещо като вандализъм . ", пошегува се Рогачев в отговор на въпрос на Нова телевизия дали си дава сметка, че е направил вандализъм.
Той описа още, че видял жена си в кръв и я внесъл на ръце в магазина си, който се намира на същата улица. Тогава изискал кози крайник от собствен комшия, защото има дискова херния, с цел да вдигне самичък именитите ограничители.
Рогачев е свикан на 4 септември в 1 РПУ, където евентуално ще му бъде повдигнато обвиняване.
" В мен надви това, че на хората им е писнало от това безсърдечие. Никой нищо не прави, единствено дава обещание. Ако знаех, че от Общината ще реагират по този начин бързо, щях да го направя по-рано. " , добави още Рогачев.
Припомняме, че Експертният съвет към основния проектант взе решение да демонтира „ перките ”. Те ще бъдат заменени с така наречен боларди. От Столична община не бяха изпратили собствен представител за присъединяване в изявлението, заради ранния час на излъчването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР