Това беше моментът, който мнозина нарекоха iPhone: стартирането в края

...
Това беше моментът, който мнозина нарекоха iPhone: стартирането в края
Коментари Харесай

Какво означава AI за отговорен бизнес?

Това беше моментът, който мнозина нарекоха iPhone: стартирането в края на 2022 година на OpenAI's ChatGPT, инструмент с изкуствен интелект с човешка дарба да основава наличие, да дава отговор на персонализирани поръчки и даже описвам смешки. И завладя публичното въображение. Изведнъж един главен модел — модел на машинно образование, подготвен върху солидни масиви от данни — насочи AI в светлината на прожекторите.

Но скоро тази последна глава в историята на AI генерира нещо друго: опасения по отношение на способността му да популяризира дезинформация и „ халюцинират “, като показват погрешни обстоятелства. В ръцете на бизнеса, споделиха доста критици, AI технологиите биха ускорили всичко - от пробиви на данни до пристрастия при наемане и всеобщи загуби на работни места.

„ Този ​​пробив в модела на фондацията притегли вниманието “, споделя Александра Рийв Гивънс, основен изпълнителен шеф на Центъра за народна власт и технологии, основана във Вашингтон и Брюксел група за отбрана на цифровите права. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР