Това беше изкуствена засада, защото почти всички колеги от ГЕРБ

...
Това беше изкуствена засада, защото почти всички колеги от ГЕРБ
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Държавата буксува, трябва да има реформаторско правителство

Това беше изкуствена засада, тъй като съвсем всички сътрудници от ГЕРБ и Движение за права и свободи бяха в залата, само че не се записаха. Това е систематична тяхна политика, те демонстрираха за следващ път, че вършат всичко належащо да провалят законите. Със снощния неуспех на съвещанието аз съм песимистичен, че ще се стигне до второ четене. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " " Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има във връзка прекратеното заседанието на Народното събрание през вчерашния ден заради липса на кворум. Депутатите не съумяха да приключат с полемиката и да гласоподават на първо четене петте законопроекта за промени в Наказателно-процесуалния кодекс.

Той разяснява признатото от Народното събрание решение по предложение на " Възраждане " Националната следствена работа да бъде отделена от прокуратурата и шефът на Национална следствена служба да има право да проверява основния прокурор.

Гарван гарвану око не вади. " Възраждане " оферират заместника на основния прокурор да проверява началника си. Това е неуместно и е за замазване на очите на хората, уточни Атанасов.

Днес беше признато да има избор на арбитър, който да бъде назначен краткотрайно за прокурор и да може да проверява основния прокурор. Всеки сигнал за закононарушение на на основния прокурор ще бъде разследван и в случай че има съображение, ще бъде назначен арбитър, който да го проверява, съобщи съпредседателят на Демократична България.

Има потребност от изменение на Конституцията. Основният инструмент на влияние на основния прокурор е в неговите пълномощия. Всеки един прокурор зависи от основния прокурор за израстването си. Това е инструментът, с който основният прокурор държи в послушание цялата система. Там би трябвало да търсим решение, изясни той.

По мотив лидерската среща на Корнелия Нинова, Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ в Народното събрание и изказванията, че се приготвя ГЕРБ – Движение за права и свободи – Българска социалистическа партия след изборите, Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има сподели: " Защо не сформираха държавно управление в сегашния парламент, а би трябвало да вървим на нови избори? Тази среща имаше чисто пиарски и избирателен темперамент, да покажат Нинова и Борисов, че имат предпочитание. Аз се колебая, че може да бъде формирано сходно болшинство в идващия парламент ".

Той разяснява и тематиката ще се явят ли дружно на изборите " " и " ".

На изборите ще има конфликт сред два съществени центъра - на реставраторските и реформаторските сили. Българските жители ще би трябвало да решат кой би трябвало да поеме ръководството на страната. Ние разчитаме, че изборната интензивност ще се повиши и жителите ще изберат болшинство, което да сформира реформаторско държавно управление. 2 година страната буксува, на служебното държавно управление му се услади властта. Това изисква реформаторско държавно управление, което да промени обстановката, разяснява Атанасов.

Съединението прави силата. Има хрумвания, има воля, въпросът е да забележим по какъв начин това нещо ще се случи, с цел да сме първа политическа мощ. С сътрудниците би трябвало да се борим да получим първия мандат след изборите. Трябва да забележим по какъв метод да обединим напъните на тези хора, които в действителност желаят смяна в страната, акцентира съпредседателят на Демократична България.

По думите му членовете на ДСБ, които желаят изключването му, са прекомерно дребна група от хората, които са персонално наранени. Трябва да се обединим за присъединяване в изборите, а не да гледаме претенциите на този и оня, сподели още Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР