Това бебе учудило всички! Родом от унгарски град, бебето Бенс

...
Това бебе учудило всички! Родом от унгарски град, бебето Бенс
Коментари Харесай

Светът Не Е Виждал Подобно Чудо! Жена Роди, Лекарите Се Облещиха! Майката Зяпна, Ето Снимки!

Това бебе учудило всички! Родом от маджарски град, бебето Бенс станало същинска звезда даже отвън рамките на родината си. Косите му не са просто сиви, те са с тънък сребрист колорит.

Иска ни се да забележим сними на Бенс, когато порасне. Още от раждането си е с пухкави, гъсти и дълги коси. Прилича на горски дух от детските приказки, написа " За дамата ".

Да, мъчно е да се повярва. Как въобще дребният може да има сива коса? Още повече, че и двамата му родители са с тъмно-руси коси.

Бенс се родил същински богатир. Теглото му било 5400 грама. С лъскави устни, пухкави бузки, гъста белоснежна коса, съществено изражение на лицето – той още от първите си минути покорявал сърца.



Всички медсесттри и лекари се възхищавали на дребния. Те са сигурни,ч е когато порасне, девойките ще са във възтог от неговата осанка.



Снимките му попаднали в мрежата и потребителите мигновено изразили своя екстаз. Някои пишат, че момченцето наподобява родено за необут.

Родителите му били обезпокоени от сивата коса, само че лекарите уверили, че всичко е нред. Най-вероятно това е просто краткотрайно нарушаване на пигментацията, която въобще не заплашва здравето на момчето.

Той не изпитвал стрес и не е болен, по тази причина няма причина за безпокойствие. Вероятно с времето косата на дребния ще потъмнее. Ако това не стане, в действителност ще стане собственик на ярка и необикновена осанка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР