Това бе една добре скроена акция. Главният прокурор отказа да

...
Това бе една добре скроена акция. Главният прокурор отказа да
Коментари Харесай

ДБ не вярва на експертизата, че снимките от спалнята на Борисов са фалшиви

" Това бе една добре скроена акция. Главният прокурор отхвърли да даде логичен отговор, питах го по кое време ще подаде оставка и това очевидно доста го ядоса ", съобщи във връзка петорната експертиза на фотосите от спалнята на Бойко Борисов депутатът от Демократична България Антоанета Цонева в предаването на Българска национална телевизия.

Цонева дефинира петорната експертиза на фотосите от спалнята на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, за която приказва чешкия евродепутат Томаш Здеховски, като неприятно скроен ПР и изрично не има вяра на заключенията и.

" Няма такава експертиза за фотосите от спалнята. Това е много зле скроена ПР акция с присъединяване на евпродепутат от ЕНП. " - посочи тя.

" Диалог, самообладание и научени уроци от позволените неточности е формулата на триумфа за сформиране на държавно управление с третия мандат. Трябва да си дадем ясна сметка, че би трябвало да се поправят съществуващите дефицити. Да се структурира добре процеса по взимането на решения, връзката сред сътрудниците в ръководството и да има явен проект - управническата стратегия сред трите обединения за първия мандат е доста добра, към нея може да бъдат добавени и още неща ", съобщи тя.

Ако от " Демократична България " получат третия мандат, ще договарят с всички сътрудници от досегашното ръководство.

" Стратегията, която следва да приемем, би трябвало да дава отговор на потребностите на времето - имаме тежки рецесии: война на няколкостотин километра, енергийна рецесия, продоволствена рецесия в интернационален проект, в случай че щете. Отговорът на тези задания е търсене и взимане на решения и тук би трябвало разграничаване - червени линии против решения. Четвърти предварителни избори не са мощно решение. ", посочи тя.

Цонева добави, че една доста ясна стратегия с доста ясни задания и съответни периоди би вдигнала доста темпото на работа.

" Ние имаме потребност от по-високо движение. Имаме и доста огромна степен на подготвеност и по тази причина не желаеме да прекъсваме процеса. Съдебната промяна, да вземем за пример - някои закони към този момент са импортирани, други са оповестени за публично разискване. Има и други законопроекти, които засягат живота на хиляди хора. Всички тези неща са вероятни да се случат, в случай че вдигнем темпото, повишим успеваемостта във взаимоотношението и ясно и дейно споделяме с обществото за какво вършим едно или друго. " - акцентира тя.

Антоанета Цонева беше безапелационна, че от " Демократична България " не търсят и няма да позволен диалог за взаимно ръководство с ГЕРБ. Отрече и обвиняванията за въздействие на американския дипломат върху политическата групировка. Уточни, обаче, че когато е належащо Народното събрание да вземе на решение, за което се изисква болшинство от две трети - като изборът на Инспекторат и членове на Висш съдебен съвет, да вземем за пример, тогава и опозицията ще би трябвало да се включи.

Запитана дали партията ще поддържа концепцията с изключение на с машини да се гласоподава и с хартиена бюлетина, тя отговори:

" Не, тъй като това ще сътвори лавина от неточности поради смесеното гласоподаване. Освен това има голям брой недействителни бюлетини - 4,6% бе на предходния избор. Не можем да си го позволим. Битката ни с хартиената бюлетина продължава ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР