Това бе агресивна кампания, без тя да отговори на въпроса

...
Това бе агресивна кампания, без тя да отговори на въпроса
Коментари Харесай

Лена Бориславова изяде 10% от подкрепата за ПП-ДБ, смята PR-експертът Диана Дамянова

Това бе нападателна акция, без тя да отговори на въпроса какво прави на парапета, счита тя

Включването на Лена Бориславова в предизборната акция на ПП-ДБ е огромен гаф, изял сред 5 и 10% от поддръжката за обединението, счита някогашния ПР на „ Продължаваме промяната “ Диана Дамянова.

" Това бе извънредно нападателна акция, без тя да отговори на въпроса какво прави на парапета, което е извънредно отблъскващо. Аз още до момента в който бях там, споделих, че не съм им майка, само че стартирането й в обществен оборот носи вреда “, споделя тя в изявление за в. „ 24 часа “.

Тя позволява, че парите за акцията за пристигнали в последния миг и по тази причина се е получило пренасищане в ефира. ПП-ДБ имали и 2 пъти повече бордове от всички останали, което тя дефинира като досадно.

Според публични данни, ПП-ДБ са похарчили най-вече средства в акцията – 997 449,63 лв.. За съпоставяне – втри са „ Възраждане “ с 373 210,79 лв., а трети ГЕРБ-СДС – 258 800,49 лв.. Ако цифрите са правилни, те демонстрират, че главен донор на ПП-ДБ е олигархът, обвързван при започване на прехода с Русия и съветските ползи – Сашо Дончев, дарил на обединението половин милион лв..

„ Веднъж включих тв приемника и видях две тв реклами на Политическа партия една след друга, това не си го разрешава никой. Рекламата би трябвало да е красива, съвършена и да свърши тъкмо, когато е най-интересно. Вместо това видяхме Лена Бориславова на влакова комбинация - реклама, която от пиар позиция е неуместна. Това дружно с преиграната акция и билборда 5 мъже и една жена - обединени има по какъв начин... “, разяснява пред вестника Дамянова.

Тя счита, че въпреки всичко резултатът на ПП-ДБ е извънредно висок за метода, по който са провели акцията. За нея слоганът “Има по какъв начин ” бил добър и носел прочувствен заряд, само че Кирил Петков го принизил с думите си: „ Има по какъв начин децата ни да ядат … домати! “

Дияна Дамянова, чиято организация „ D&D “ дълги години ръководеше медийната политика на съветския колос „ Лукойл “, стана PR на „ Продължаваме промяната “ по време на акцията през ноември 2021 г, когато партията завоюва изборите.

Следващата година обаче тя изненадващо разгласи, че няма да работи повече за Политическа партия, няма да е виновна за успеха им и отпътува на село, тъй като трябвало да се даде път на младите.

Когато на 28 септември Кирил Петков се появи натрапен в дебата на bTV, след което представителите на ГЕРБ Деница Сачева и Томислав Дончев напуснаха, Дамянова написа във фейсбук: „ НЕ, НЕ СЪМ АЗ! ПОВТАРЯМ. НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО. “
„ Тъпо, Диана! “, написа тогава под поста ѝ Лена Бориславова.

Явно търканията сред двете не са от през вчерашния ден, само че същинската причина си я знаят единствено те.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР