Тотомилионерът се съгласил и дал 180 000 лв. на племенника

...
Тотомилионерът се съгласил и дал 180 000 лв. на племенника
Коментари Харесай

Помните Ли Овчаря Тото Милионер Здравко!? Прокобата На Имането Не Прощава, Вижте Какво Го Сполетя!

Тотомилионерът се съгласил и дал 180 000 лева на племенника си с ангажимента, че ще ги върне до 1 година.

След като цехът станал благосъстоятелност на дъщерята му, Маринков предложил на вуйчо си да построят нов завод и къща в парцела на остарелия. Здравко Трайков дал 250 000 лева за градежа със съзнанието, че парцелите са негови, а след това в нетрезво положение даже подписал пълномощие на племенника си да тегли пари от банката, дал му и дебитната си карта за банкомат. В един миг милионерът си отдръпнал пълномощното и прибрал дебитната карта и племенникът му го изгонил от къщата, която построил, оповестява " Струма.бг ".

Здравко Траянов научил, че новата къща и цехът се водят благосъстоятелност на компанията на дъщерята на племенника му и че той няма нищо. Започнал да си търси парите, които дал на роднините си, като наел юрист, който им изпратил нотариална покана да върнат непринудено 180 000 лева до една седмица. Маринков заречен, че ще върне парите, незабавно откакто уреди заем на щерка си. Няколко дни по-късно щерка му продала фирмените си парцели на друга компания с две следващи покупко-продажби. Имотните врътки са оспорвани пред Окръжен съд – Благоевград от тотомилионера с искане да бъдат оповестени за оскъдни или най-малко привидни, защото недвижимите парцели били продадени за 30 000 лева, в случай че година преди този момент са закупени за 180 000 лева

В хода на делото окръжният арбитър Величка Борилова е разпитала очевидци, имащи отношение по случая, и след разбор на доказателствата афишира договорите за сделките на парцелите – новия завод, машините в работилницата, административна постройка, двуетажния контролно-пропускателен пункт и земята, върху която са издигнати, за недействителни. Решението предстои на обжалване пред САС.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР