Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски бе настанен принудително

...
Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски бе настанен принудително
Коментари Харесай

Тотомилионерът Румен откачи от разгулен живот, настаняват го в психиатрия

Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски бе настанен наложително в локалната психиатрия, откакто съдът постанови такова решение. Искането за въдворяването на новобогаташа пристигна от Районната прокуратура. Делото против милионера започва откакто той се побърка, сграбчи пушката на татко му и трещя по улицата в селото, където заплашил живота на деца и възръстни.

Той бе задържан, а откакто съдът изслуша показанията на неговите родители, постанови и 3 месеца лекуване в психиатрия. От делото стана ясно,че парите мъчно му понесли на милионерът. След като се видял в пари, сдобил се с другари, които обаче го карали да пият и ядът по през целия ден. Румен не изтрезнявал, само че имал неприятно пиене, тъй като агресирал. 56-годишния мъж другояче бил непокътнат като изтрезнял, а и компанията му е неприятна, разказали очевидците по делото.

Според психиатрите тотомилионерът е получил манийно разстройство, което не е в тежка форма. Пеовски завоюва джакпот през месец май, с фиш от 1,20 удари 1 663 872 лева Той играел с едни и същи цифри от 30 години. След като удари джакпота, Пеовски дал 10 000 лева за църквата в селото и купил жилище на дребния си наследник. На огромния наследник пък заречен да вземе жилище в Португалия. Колко пари са му останали не е ясно, само че хората в селото описват, че Румен не спирал да пие и гуляе от този ден нататък. Сменял колите и даже си наел водач да го вози, държал се като баровец, само че парите го побъркали.

Сега 3 месеца ще се лекува, в петък той бе изведен от правосъдна зала и с полицейски ескорт закаран в психиатрията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР