Тото от СкандаУ излезе с позиция по повод епизода му

...
Тото от СкандаУ излезе с позиция по повод епизода му
Коментари Харесай

Тото се извини за скандала с Тити Папазов

Тото от " СкандаУ " излезе с позиция във връзка епизода му с присъединяване на Тити Папазов.

„ В момента има огромна вълна от отрицание към един мой епизод с Тити Папазов и мощна връзка със случая с момичето от Стара Загора и нейният принудител. Мнението ми по протичащото се е, че аз съм погнусен. Трябва да има обективен правосъден развой. Такова нещо аз не утвърждавам и няма по какъв начин подобен човек да си продължи безнаказано. Той би трябвало да поеме своето наказване. Това е напълно обикновено “, декларира той.

„ Аз съм погнусен от обстоятелството, че такова нещо може да се случи и че подобен човек е част от нашето общество. Отвратен съм освен от него, а и от всички други, които вършат такива похищения към дами, било то и по-малки, наричайки го плесници “, акцентира Тото.

„ За мен е доста необичайно, тъй като аз споделих какво би трябвало да се случи, с цел да може тази страна да действа вярно, да станем целия народ, какво би трябвало да се случи? След два дни това се случи. Изключително доста се зарадвах за това, че народът се подвигна и отиде да търси обективен правосъден развой за това дете. Не знаех обаче, че ще се окаже, че се окажа от другата стана на барикадата “, декларира известният извършите.

„ Относно това, желая да го заявя ясно – не поддържам такива дейности, няма по какъв начин да ги поддържа – в противен случай, дори ги съдя доста по-тежки, в сравнение с правосъдната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа, по отношение на тематиката с подкаста с Тити Папазов, е че обстановката е нелепа, напълно наедно с тази, която се е случила. Не по-малко съм обиден от обстановката с Тити, че той е наранил това момиче и считам, че такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от отчети, те са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен в това число, ни е боязън, че някой би решил, че това деяние на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за утвърждение, взех решение, че би трябвало да го отстрани. Извинявам се, че не съм решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще опише и моят смях там е още по-обиден към обстановката с днешна дата. Извинявам се и в действителност се надявам, че няма да има повече дами в такава обстановка “, споделя още Тото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР