Тото от Скандау“ е на крилете на любовта, узна HotArena.

...
Тото от Скандау“ е на крилете на любовта, узна HotArena.
Коментари Харесай

Тото от „Скандау“: Открих любовта с танцьорката Кристин! Рапърът не би влязъл във формат като „Капките“

Тото от „ Скандау “ е на крилете на любовта, разбра HotArena.

Новото гадже на музиканта – танцьорката Кристин Петринска, е влезнала толкоз доста под кожата на спечелилия от „ ВИП Брадър “, че той е вманиачен по нея.

Най-накрая открих същинската обич “, призна пред „ България Днес “ Йонислав Йотов, както е името на рапъра. „ По-влюбен съм от всеки път. Досега не съм изпитвал толкоз съществени усеща към някого “, изясни се в обич Тото.

Преди да срещне Кристин, той изживя плевел романс с по-възрастната от него Яна. Двамата се разделиха и Тото бе изпаднал в дупка. След като се залюбва с красивата танцьорка, той схваща, че любовта съществува.

Въпреки мощните им връзки двамата към момента не възнамеряват женитба, въпреки че се носят клюки, че Кристин е бременна.

Запитан дали би влезнал в някое риалити предаване от сорта на „ Като две капки вода “, Тото е безапелационен, че няма физическото време. „ Във „ ВИП Брадър “ имах сделка да излизам за участия. Доколкото знам, „ Капките “ изискват доста сериозна подготовка. Участието ти изяжда цялото време, а на мен ми би трябвало “, изясни Тото.

Певецът обори слуха, че с дуетния му сътрудник Лъчо скоро ще се разделят. „ Шансът да се разделим с Лъчо е нулев. Знам, че доста х ора желаят „ СкандаУ “ да ни няма, само че това няма по какъв начин да се случи. Ще сме дружно още дълги години. По-вероятно е животните да проговорят, в сравнение с ние да спрем да пеем дружно “, безапелационен е изпълнителят, който обра най-вече призове на премиите на БГ Радио.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР