Тото от СкандаУ бързо забрави голямата си любов Яна Червенкова

...
Тото от СкандаУ бързо забрави голямата си любов Яна Червенкова
Коментари Харесай

Тото От “скандау” Вече Не Крие Бременната Си Приятелка

Тото от „ СкандаУ ” бързо не помни „ огромната си обич ” Яна Червенкова и към този момент чака дете друга. От предходната година рапърът има връзка с танцьорката Кристин Петринска, която е в напреднала бременност.

Преди няколко месеца хореографката сама загатна, че в внимателно състояние, обявявайки, че към този момент няма да води тренировки по танци, а уроците се поеха от нейна заместница. Тези дни се появиха и първите фотоси на русокоската с едър стомах.

Бъдещите родители заобикалят да приказвам обществено за щастливото събитие, крият и пола на бебето, което ще се появи на бял свят напълно скоро. Според осведомени Кристин е в последните седмици на бременността и възнамерява да роди в държавна софийска болница..

Още напролет почитателите на „ СкандаУ ” се учудиха за какво Петринска не взе присъединяване в концерта на групата в „ Арена Армеец “ на 6 април. На сцената се изявиха дузина танцьорки, само че русокоската не присъстваше. Тогава плъзнаха клюки, че хубавицата е в начална бременност и не се е чувствала добре, а след това новината бе доказана от близки на двойката.

Победителят от „ ВИП Брадър ” 2017 година и русата красавица се срещнаха по време на негово присъединяване и от този момент са неразделни. Кръшната русокоска е взела участие във видеоклипове на разнообразни български реализатори, преподаваше и съвременни на танци на деца в частна школа. Сега обаче е отстъпила мясото си на заместница и се е отдала на отмора, а повода е, че чака дете от приятеля си, написа “Уикенд”.

Именно любовта на Кристин към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав, както е същинското има на рапъра. Двамата попаднали на една сцена – той като реализатор, а тя като балерина, а оттова нататък искрите сред тях бързо пламнали. Йотов споделил пред другари, че взаимният му живот с Петринска към сегашния миг е благополучен. Той явно си пада по русокоски, тъй като предходната му другарка Яна Червенкова също е руса. Риалити звездата сякаш доста страдаше по някогашната и дори й посвети ария – шлагера „ Чужди усмивки ”, но любовните му терзания бяха краткотрайни. Той не остана дълго самичък и единствено за два месеца смени Яна с актуалната си обичана.

Тото неведнъж е раказвал, че раздялата му с Червенкова се случила поради измяна от негова страна. След присъединяване му във „ ВИП Брадър ” почитателките му се умножили и той се възползвал от ненадейно връхлетялата го популярност. Йонислав разсъждавал, че е прекомерно млад, с цел да остане правилен на дългогодишната си другарка и решил да опита нещо друго. Така се стигнало до изневеря, само че Яна бързо го спипала и го разкарала.
След раздялата изпълнителят за малко бе в меланхолия и давеше тъгата в алкохолни запои с другари. Говори се, че се отдавал на инцидентни връзки с разнообразни дами, само че танцьорката Кристин съумяла да задържи вниманието му. Петринска ловко употребила женския си сексапил, с цел да омае Тото и да го върже с дете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР