Тото от група „Скандау” има нова приятелка. Победителят от миналогодишния

...
Тото от група „Скандау” има нова приятелка. Победителят от миналогодишния
Коментари Харесай

Тото „Скандау” заби танцьорка

Тото от група „ Скандау” има нова другарка. Победителят от миналогодишния сезон на „ ВИП Брадър” от няколко седмици излиза с русокоската Кристин Петринска. Русата хубавица се занимава професионално с танци и се срещнала с рапъра по време на негово присъединяване, настояват осведомени, писа „ Уикенд “.

Кръшната Кристин е част от балета на шоуто „ Като две капки вода”, взе участие във видеоклипове на разнообразни български реализатори, също така преподава съвременни на танци на деца в частна школа. Именно любовта й към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав. Двамата попаднали на една сцена - той като реализатор, а тя като балерина, а оттова нататък връзките им бързо се развили.

Рапърът към този момент не крие връзката си с Петринска и признава, че прекарва всяка минута от свободното си време с нея. Той явно си пада по русокоски, тъй като предходната му другарка Яна също е руса. Риалити звездата сякаш доста страдаше по някогашната и дори й посвети ария – шлагера „ Чужди усмивки”, но любовните му терзания бяха краткотрайни. Йотов не остана дълго самичък и смени Яна с чаровната Кристин.

След раздялата с Яна изпълнителят за малко беше в меланхолия и давеше тъгата в алкохолни запои с другари. Говори се, че се отдавал на инцидентни връзки с разнообразни дами, само че танцьорката Кристин съумяла да задържи вниманието му. Петринска ловко употребила женския си сексапил, с цел да омае Тото и прекарвала от ден на ден време в жилището му. Тя се надявала скоро да заживеят дружно и той пръв да направи идната крачка в връзките им. Блондинката възнамерявала да се нанесе в жилището на Йонислав за непрекъснато и му намеквала, че чака покана. Той обаче не бил подготвен по този начин елементарно да скъса с ергенския си метод на живот, издават негови близки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР