Тото от група „Скандау” има нова приятелка. Победителят от миналогодишния

...
Тото от група „Скандау” има нова приятелка. Победителят от миналогодишния
Коментари Харесай

Тото от Скандау залюби танцьорка

Тото от група „ Скандау” има нова другарка. Победителят от миналогодишния сезон на „ ВИП Брадър” от няколко седмици излиза с русокоската Кристин Петринска, разбра HotArena.

Русата хубавица се занимава професионално с танци и се срещнала с рапъра по време на негово присъединяване, настояват осведомени, писа „ Уикенд “.

Кръшната Кристин е част от балета на шоуто „ Като две капки вода”, взе участие във видеоклипове на разнообразни български реализатори, също така преподава съвременни на танци на деца в частна школа. Именно любовта й към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав. Двамата попаднали на една сцена - той като реализатор, а тя като балерина, а оттова нататък връзките им бързо се развили.

Рапърът към този момент не крие връзката си с Петринска и признава, че прекарва всяка минута от свободното си време с нея. Той явно си пада по русокоски, тъй като предходната му другарка Яна също е руса. Риалити звездата сякаш доста страдаше по някогашната и дори й посвети ария – шлагера „ Чужди усмивки”, но любовните му терзания бяха краткотрайни. Йотов не остана дълго самичък и смени Яна с чаровната Кристин.

След раздялата с Яна изпълнителят за малко беше в меланхолия и давеше тъгата в алкохолни запои с другари. Говори се, че се отдавал на инцидентни връзки с разнообразни дами, само че танцьорката Кристин съумяла да задържи вниманието му. Петринска ловко употребила женския си сексапил, с цел да омае Тото и прекарвала от ден на ден време в жилището му. Тя се надявала скоро да заживеят дружно и той пръв да направи идната крачка в връзките им. Блондинката възнамерявала да се нанесе в жилището на Йонислав за непрекъснато и му намеквала, че чака покана. Той обаче не бил подготвен по този начин елементарно да скъса с ергенския си метод на живот, издават негови близки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР