Тотнъм удължи договора на Вертонген до 2020Тотнъм активира опция за

...
Тотнъм удължи договора на Вертонген до 2020Тотнъм активира опция за
Коментари Харесай

Тотнъм удължи договора на Вертонген до 2020

Тотнъм удължи контракта на Вертонген до 2020
Тотнъм задейства алтернатива за удължването на договора на Ян Вертонген с една година, което ще остави централния бранител на,,Уембли “ до 2020. Белгийският национал, който сега е контузен, е подготвен да договаря с клуба по отношение на нов дълготраен контракт. Вертонген има 264 мача за,,шпорите “, откакто се причисли от Аякс през 2012 година, като игра под управлението на Андре Вилаш-Боаш, Тим Шърууд и Маурисио Почетино.

Бранителят получи контузия на бедрото в дуела с Барселона в Шампионската лига и няма да бъде разполагаем на отбора до началото на януари. Наскоро той съобщи за London Evening Standard:,,Остава ми още година и половина и по-късно ще забележим. Усещам, че имам още четири-пет години на най-високо равнище. Все още няма диалози с клуба, само че това ще се разиска. В момента се усещам отлично в Тотнъм. Това е тим с необикновен капацитет – освен играчите, само че и цялата конюнктура. Всички желаят да бъдат част от този клуб “, показа той.

,,Шпорите “ към момента имат футболисти, чиито контракти изтичат в края на сегашния сезон, а измежду тях са Муса Дембеле, Фернандо Йоренте и Мишел Ворм. Контрактът на колегата на Вертонген в центъра на отбраната Тоби Алдервейрелд също изтича през лятото на 2019, само че също съдържа алтернатива за удължение с една година. Вертонген бе включен в,,най-добрия тим на Висшата лига “ за миналия сезон и неотдавна стана играчът с най-вече срещи за националния тим на Белгия. За Тотнъм следва четвъртфинален конфликт с Арсенал в дербито на Северен Лондон за Карабао Къп в сряда, а в шампионата отборът ще гостува на Евертън в среща от 18-ия кръг. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР