Тотнъм следи отблизо ситуацията с нападателя на Брентфорд Айвън Тони.

...
Тотнъм следи отблизо ситуацията с нападателя на Брентфорд Айвън Тони.
Коментари Харесай

Тотнъм следи ситуацията с Айвън Тони

Тотнъм следи от близко обстановката с нападателя на Брентфорд Айвън Тони. 26-годишният футболист прави приказен сезон с екипа на " пчеличките " и това не е останало неусетно от лондончани, които са подготвени да го вземат в редиците си, в случай че се отркрие сходна опция, твърди " Футбол Инсайдър ".

Тони има контракт с Брентфорд до 2026 година, само че получава относително ниска за стандартите на Премиър лийг заплата в размер на 30 хиляди паунда на седмица. В момента той води договаряния с шефовете на клуба за нейното нарастване до 50 хиляди паунда на седмица, което би го направило най-съпоплатеният състезател на " Къмюнити Стейдиъм ". Двете страни обаче още не са си стиснали ръцете и това може да даде късмет на Тотнъм да се намеси с по-голяма оферта към играча.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В Брентфорд не изключват опцията за възможна продажба на Тони, само че от клуба ще желаят да приберат много огромна сума за него. Поне по този начин твърди трансферният специалист Фабрицио Романо.

" Има късмет Айвън Тони да бъде продаден през лятото, само че това ще се случи единствено, в случай че в клуба дойде задоволително добра оферта. Брентфорд няма да го продаде на " естествена " цена ", твърди Романо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР