Тотнъм си тръгна с три точки от "Сейнт Джеймсис Парк"Тотнъм

...
Тотнъм си тръгна с три точки от "Сейнт Джеймсис Парк"Тотнъм
Коментари Харесай

Тотнъм си тръгна с три точки от "Сейнт Джеймсис Парк"

Тотнъм си потегли с три точки от "Сейнт Джеймсис Парк"
Тотнъм победи Нюкасъл с 2:1 като посетител на стадион "Сейнг Джеймсис Парк" в дуел от стартовия кръг на британското състезание. Ян Вертонген даде преднина на "шпорите" в 8-ата минута, а отговорът на "свраките" пристигна доста бързо и Хоселу с глава изравни единствено три минути по-късно.

Тотнъм обаче нанесе нов удар в 18-ата минута, когато прецизен бе Деле Али, а това попадение се оказа последно в срещата. Нюкасъл упорито търсеше най-малко изравнителен гол и можеше да стигне до него в края на мача, в 85-ата минута, когато Вертонген с шпагат блокира удар на Саломон Рондон, а след рикошета топката тупна върху напречната греда. Въпреки че не се показа на равнище през второто полувреме, Тотнъм въпреки всичко удържа преднината си и записа първа победа през новия сезон.

Наставникът на домакините Рафa Бенитес не пусна в титулярния състав нито един от новите си футболисти, до момента в който в отбора на Тотнъм в стартовата единайсеторка бяха футболисти, които по-късно започнаха подготовката си като Юго Лорис, Ерик Дайър, Деле Али и Хари Кейн. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР