Тотнъм ще се опита да привлече голмайстора на Фенербахче Ведат

...
Тотнъм ще се опита да привлече голмайстора на Фенербахче Ведат
Коментари Харесай

Тотнъм иска косовар за конкурент на Хари Кейн

Тотнъм ще се опита да притегли голмайстора на Фенербахче Ведат Мурики. По информация на A Spor " шпорите " към този момент са отправили съответна оферта за косовския национал, само че тя е била на стойност 4,5 млн. паунда. В материала се оповестява, че " фенерите " няма да се разделят с най-хубавия си нападател за по-малко от 20 млн.

26-годишният Мурики беше относително незнаен до предишния сезон, когато вкара 25 гола за Ризеспор в турското състезание. Това му обезпечи трансфер във Фенербахче, където продължи да бележи постоянно. През актуалната акция статистиката му включва 25 мача и 13 гола в шампионата.

Нападателят впечатли и с представянето си в квалификациите за Евро 2020. Той вкара едно от попаденията за косоварите при успеха им против България с 3:2 на стадион " Васил Левски ", разписа се за 1:1 против Чехия и при триумфа с 2:0 против Черна гора, а също така означи гол на Англия при провалянето с 3:5 в Саутхамптън.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо желае да вземе Мурики запаса на Хари Кейн, който пропусна много мачове през сезона поради травма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР