Тотнъм проявява интерес към крилото на Лийдс Даниел Джеймс, твърди

...
Тотнъм проявява интерес към крилото на Лийдс Даниел Джеймс, твърди
Коментари Харесай

Тотнъм набеляза Даниел Джеймс

Тотнъм демонстрира интерес към крилото на Лийдс Даниел Джеймс, твърди журналистът Алан Никсън. Лондончани обмислят вид да насочат късна оферта за 24-годишния уелсец. Те желаят да го вземат чартърен със наложителна уговорка за откупуване на стойност 20 милиона паунда. От Лийдс обаче не са склонни на сходна договорка, а държат да получат цялата сума в този момент.

Джеймс бе притеглен на " Еланд Роуд " предишното лято от Манчестър Юнайтед и се регистрира с 4 гола и 5 асистенции в 35 мача през акцията. Той е значим състезател в проектите на мениджъра Джеси Марш, само че при добра оферта клубът може и да си разреши да го продаде, защото към този момент се укрепи с две нови крила в лицето на Брендан Аарънсън и Луис Синистера.

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте неотдавна призна, че няма да притегля повече нови играчи, в случай че някой от сегашния състав не си тръгне в последните дни преди затварянето на трансферния прозорец. Точно подобен обаче е казусът, защото Брайън Хил е пред трансфер във Валенсия и Даниел Джеймс е гласен за негов заместител.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР