Тотнъм проявава интерес към плеймейкъра на Лестър Джеймс Мадисън. 26-годишният

...
Тотнъм проявава интерес към плеймейкъра на Лестър Джеймс Мадисън. 26-годишният
Коментари Харесай

Тотнъм се интересува от Джеймс Мадисън

Тотнъм проявава интерес към плеймейкъра на Лестър Джеймс Мадисън. 26-годишният футболист прави следващия си мощен сезон за " лисиците ", въпреки и да бе преследван от травми през акцията. До момента той има 9 гола и 5 асистенции в 16 изиграни мача в Премиър лийг, като се разписа и в срещата с " шпорите " (4:1).

Мадисън има контракт с Лестър за още 18 месеца и това дава очаквания на Тотнъм, че може да убеди " лисиците " да се разделят с един от най-важните си играчи. Със сигурност обаче лондончани ще би трябвало да подготвят много сериозна оферта за него, в случай че желаят да го вземат редиците си, още повече, че този състезател е мечтан и от още няколко клуба.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
През лятото Нюкасъл насочи няколко оферти за Мадисън, само че по този начин и не съумя да реализира сделка с Лестър. " Свраките " даваха 50 милиона паунда, само че " лисиците " упорстваха за 60 милиона.

Друг сериозен претендент за британския национал е Манчестър Сити. " Гражданите " към този момент се оглеждат за възможен заместител на Илкай Гюндоган и Бернардо Силва, чието бъдеще в клуба е неразбираемо. Затова от " Етихад " може да се насочат точно към Мадисън при разлъка с някой от тези футболисти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР