Тотнъм продължава да се мъчи на новия си дом “Уембли”.

...
Тотнъм продължава да се мъчи на новия си дом “Уембли”.
Коментари Харесай

Прокобата “Уембли” отново застигна Тотнъм

Тотнъм продължава да се мъчи на новия си дом “Уембли”. Отборът на Маурисио Почетино не съумя да победи Бърнли, като срещата приключи 1:1. Новото попълнение на гостите Крис Ууд изравни в 92-ата минута в дебюта си. “Шпорите” имаха преимущество през цялата среща, само че то не бе толкоз осезателно. Деле Али даде преднина на лондончани при започване на второто полувреме.

Хари Кейн направи нов сезон, в който няма да запише гол във Висшата лига през август. Английският национал имаше няколко положителни благоприятни условия, само че не се възползва и в 13-и мач няма попадение през първия месец от сезона. Тотнъм пък има едвам две победи в 12 мача на новия “Уембли”.

Бърнли стартира по-добре срещата, само че отборът на Почетино последователно взе контрола и стартира опити да пробие отбраната на противника. Те обаче не бяха сполучливи до почивката. В самото начало на втората част след ъглов удар и безредие в наказателното поле топката стигна до Деле Али и той откри резултата. Последваха два шанса за Кейн, само че до втори гол не се стигна, а Лорис трябваше да се намесва след някои положителни офанзиви на гостите.

В продължението на второто полувреме рекордната покупка на Бърнли Крис Ууд се показа пред новите си почитатели по ослепителен метод - с изравнителен гол в края на срещата. Привлеченият от Лийдс за 15 милиона нападател влезе като запаса, получи прелестно подаване от Роби Брейди и невъзмутимо прати топката в мрежата.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР