Тотнъм приема Милан в реванш от 1/8-финалните сблъсъци в Шампионската

...
Тотнъм приема Милан в реванш от 1/8-финалните сблъсъци в Шампионската
Коментари Харесай

Тотнъм - Милан, съставите

Тотнъм приема Милан в реванш от 1/8-финалните конфликти в Шампионската лига. Първият дуел сред двата отбора приключи с победа на “росонерите ” с минималното 1:0 на “Сан Сиро ”. 

И двата тима не вършат задоволително добър сезон по отношение на предварителните упования, само че положително показване в Шампионската лига бързо може да промени тази обстановка. Милан ще търси първото си класиране на четвъртфиналите в шампионата от 2012-а година,.

Мениджърът на домакините от Тотнъм Антонио Конте се завръща отпред на “шпорите ”, откакто пропусна последните няколко седмици, защото се възстановяваше след претърпяна интервенция. За “шпорите ” още веднъж на вратата е Фрейзър Форстър, който заменя контузения Юго Лорис. В офанзива пък Конте залага на тройка с Деян Кулушевски, Хари Кейн и Хюн-Мин Сон

Добрите вест за Милан е завръщането на вратата на Майк Менян, който бе контузен в първата среща сред двата отбора, само че също по този начин и възобновяване на Браим Диас и Оливие Жиру, които също попадат измежду титулярите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР