Тотнъм откри през април новия си стадион, който се оказа

...
Тотнъм откри през април новия си стадион, който се оказа
Коментари Харесай

Нови проблеми около стадиона на Тотнъм

Тотнъм откри през април новия си стадион, който се оказа същинско архитектурно украшение. Но се оказа, че може да стартира новия стадион още веднъж на "Уембли " или различен лондонски стадион, в случай че довършителните работи по оборудването не приключат дефинитивно.

Вестник "Сън " твърди, че през април "шпорите " са получили единствено краткотраен лиценз до края на сезона за осъществяване на публични събития на него. Така те ще би трябвало да аплайват мач за мач за приемане на още отсрочвания или да бъде затворен до окончателното му довеждане докрай и приемане на непрекъснат лиценз за сигурност.

Това е предиздвикало боса на Тотнъм Даниел Леви да провежда незабавна среща със строителите, на които да им сложи изискване да работят по-бързо и да няма проблеми за стартирането на новата акция на стадиона. Те го уверили, че ще се постараят да са подготвени в период.

Но неналичието на непрекъснат лиценз може да отсрочи плануваното всеобщо гледане на финала на Шампионската лига на оборудването на 1 юни. Все отново управлението ще кандидатства за краткотраен лиценз за това събитие пред строителните комисии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР