Тотнъм няма интерес към Юлиан Нагелсман, твърди Sky Sports, цитиран

...
Тотнъм няма интерес към Юлиан Нагелсман, твърди Sky Sports, цитиран
Коментари Харесай

Тотнъм няма интерес към Нагелсман, вариантите за мениджър са два

Тотнъм няма интерес към Юлиан Нагелсман, твърди Sky Sports, представен от БГНЕС. По-рано се появиха информации, че някогашният треньор на Байерн Мюнхен е вид за един от двата лондонски клуба – Тотнъм или Челси.

Британската медия твърди, че управлението на „ шпорите “ не са се срещали с младия експерт и не имат намерение да го вършат, макар че към момента търсят заместител на Антонио Конте.

Една от дискутираните варианти е краткотрайният управител Райън Мейсън да остане за непрекъснато.

Кандидат за мениджърския пост в Тотнъм е Шаби Алонсо, който е отпред на Байер Леверкузен. Според основни фигури в клуба някогашният полузащитник на Ливърпул е оценен позитивно. Алонсо води „ аспирините “ от октомври предходната година насам. За този интервал до момента той съумя да изведе Леверкузен от кандидат за изпадане до шестото място в Бундеслигата и полуфиналите на шампионата Лига Европа.

 Снимка: БГНЕС/EPA

Тотнъм е впечатлен и от работата на Венсан Компани, който върна Бърнли назад във Висшата лига този сезон. До негово идване в северен Лондон обаче мъчно ще се стигне, откакто някогашният капитан на Манчестър Сити подписа неотдавна нов петгодишен контракт с „ виненочервените “ от Ланкашър.

Междувременно Нагелсман отпадна от сметките и да поеме за непрекъснато Челси. Той води договаряния със „ сините “, само че към този момент не е измежду любимците за поста, на който краткотрайно бе назначен Франк Лампард, като главен претендент за „ Стамфорд Бридж “ е някогашният управител на Тотнъм Маурисио Почетино. Нагелсман, който бе уволнен от Байерн през март, по този начин и не бе счетен за любимец да поеме лондончани. Самият експерт имал запаси по отношение на позицията и усещал, че описът с мечтани мениджъри на Челси няма задоволително изясненост по отношение на посоката, по която желаят да поемат „ сините “.

Етикети: мениджърРайън МейсънТотнъмШаби АлонсоЮлиан Нагелсман
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР