Тотнъм не е много далеч от класата на Реал Мадрид

...
Тотнъм не е много далеч от класата на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Йоренте: Кейн доближава Тотнъм до нивото на Реал

Тотнъм не е доста надалеч от класата на Реал Мадрид и това се дължи на Хари Кейн, съобщи нападателят Фернандо Йоренте преди конфликта против европейския клубен първенец.

" Имаме страхотни играчи, а и имаме Хари Кейн, който трансформира всяко допиране на топката в гол. Няма огромна разлика сред най-хубавите тимове в Европа, а включително попада и Тотнъм ", сподели той.

Йоренте оказа помощ на Ювентус да отстрани Реал Мадрид от Шампионската лига през сезон 2014/2015 и счита, че Тотнъм също може да откри дупки в отбраната на испанците. " Просто би трябвало да държиш най-хубавите им футболисти под надзор. Не може да се стремиш непрекъснато да им отнемаш топката, тъй като в този момент към този момент са много по-добри в притежанието и са рискови на контра ", добави той.

" Те имат доста първокласен състав и са доста ефикасни. Могат да си решат мача за броени минути, само че пък против тях постоянно можеш да имаш късмет да атакуваш ", приключи испанският нападател на Тотнъм. Шампионска Лига 3 кръг, вторник 17 октомври  Реал Мадрид 21:45предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР