Тотнъм може да се превърне в основен фаворит за напумелия

...
Тотнъм може да се превърне в основен фаворит за напумелия
Коментари Харесай

Тотнъм може да измъкне Малкъм под носа на Венгер

Тотнъм може да се трансформира в главен любимец за напумелия напоследък бразилец Малкъм от Бордо, за който се смяташе, че е съществена трансферна цел на Арсенал, оповестяват на днешните си страници разнообразни британски издания.

По-рано денем се появи информация, че Арсен Венгер се е отказал от привличането на бразилското крило, откакто е решил, че цената на футболист е прекомерно висока и несъответства на качествата и опита на играча, за който се счита, че Бордо желае към 50 милиона евро.
Tottenham are close to sign Malcom from Bordeaux. His agents met Mauricio Pochettino and Daniel Levy this week in London and were absolutely delighted with what they heard. It is likely to be a £40m + £10m deal.
— Caio Carrieri (@caiocarrieri) January 19, 2018

Французинът е насочил всичките си старания към привличането на Хенрих Мхитарян от Манчестър Юнайтед и Пиер-Емерик Обамеянг, което пък открива опция за Тотнъм. Маурисио Почетино също е огромен почитател на бразилското крило, а през лятото се провали в опитите си да ускори конкуренцията в предни позиции, когато не съумя да притегли Дъглас Коща, който се озова в редиците на Ювентус и Рос Баркли, който пък мина в Челси преди дни.

Според бразилското издание UOL Esporte, аржентинският ментор ще насочи оферта на стойност 40 милиона евро, коята може да доближи до 50 с бонуси, а проектът е Малкъм да бъде рпевърнат в идната огромна звезда завършена от Почетино, под чието управление нашумяха имената на Деле Али, Хари Кейн, Люк Шоу, Ерик Дайър.
Tottenham favourites to sign Brazilian star Malcom from Bordeaux for £35m | @JBurtTelegraph reports https://t.co/dmfY4McjWJ
— Telegraph Football (@TeleFootball) January 19, 2018

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР