Тотнъм може да финализира първия си трансфер за лятото следващата

...
Тотнъм може да финализира първия си трансфер за лятото следващата
Коментари Харесай

Тотнъм близо до първия си летен трансфер

Тотнъм може да завърши първия си трансфер за лятото идната седмица. Халфът на Саутхамптън Пиер-Емил Хьойберг ще мине медицински прегледи на следващия ден преди да подпише с лондончани. " Светците " одобриха оферта на стойност 15 милиона паунда плюс бонуси.

Десният бек на " шпорите " Кайл Уокър-Питърс се чака да замине в противоположната посока. Той е пред трансфер в Саутхамптън за сумата от 12 милиона лири. Бранителят, който прекара на " Сейнт Мерис " втората половина на предишния сезон като преотстъпен, към момента не се е схванал с клуба з аличните си условия.

Pierre-Emile Hojbjerg will have a medical with #Tottenham tomorrow. Spurs have agreed deal of £15m plus bonuses to sign the Denmark midfielder from #Southampton. #TransferTalk #Podcast #PorcastTalk #TransferRumours pic.twitter.com/xfLEiTdINl
— The Virtual Press Box (@VirtualPressBox) August 9, 2020
Хьойберг бе съществена цел на Жозе Моуриньо за укрепване на полузащитата. Интерес към него имаше и от страна на Евертън, само че датчанинът избра Тотнъм. След като осъщистви прехвърлянето за отбранителния халф, Тотнъм ще търси нови попълнения на позициите десен бек, централен нападател за запаса на Хари Кейн и вероятно централен бранител.
Снимки: ©Getty Images

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР