Тотнъм има възможност да се завърне в четворката само няколко

...
Тотнъм има възможност да се завърне в четворката само няколко
Коментари Харесай

Лондонската битка за четвъртото място Тотнъм срещу Челси

Тотнъм има опция да се завърне в четворката единствено няколко седмици, откакто назначи Жозе Моуриньо. Португалецът стабилизира тима, който записа четири победи в пет турнирни срещи. Както преди месец изглеждаше, че лондончани са в страхотна рецесия и са доста надалеч от местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига, за къс интервал те се приближиха до четвъртото място.

За това развиване оказа помощ и днешния противник Челси, който загуби четири от последните си пет дуела във Висшата лига. Тимът на Франк Лампард стартира превъзходно сезона, само че в този момент е подложен под съществено напрежение.

Моуриньо ще се изправи против някогашния си тим, с който реализира най-големите си триумфи в Англия. Той е избрал същия състав, който завоюва против Уулвс преди седмица.

Лампард обаче е направил три промени от загубата от Борнемут. Томори и Алонсо са титуляри, а наставникът е заложил на пет индивида в отбрана. Ковачич също се завръща в стартовия състав, а на пейката остават Жоржиньо и Пулишич.

ТОТНЪМ - ЧЕЛСИ

ТОТНЪМ: Гасанига, Орие, Алдервейрелд, Санчес, Вертонген, Дайър, Сисоко, Моура, Али, Сон, Кейн

ЧЕЛСИ: Капа, Аспиликуета, Зума, Рюдигер, Томори, Алонсо, Канте, Ковачич, Маунт, Вилиан, Ейбрахам

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 18 кръг, неделя 22 декември  Тотнъм 18:30предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР