Тотнъм и Уотфорд не успяха да се победят и завършиха

...
Тотнъм и Уотфорд не успяха да се победят и завършиха
Коментари Харесай

Тотнъм се изкачи в класирането, но не се справи с Уотфорд

Тотнъм и Уотфорд не съумяха да се победят и приключиха наедно - 1:1 в среща от 15-ия кръг на Премиър лийг. Това се случи пред погледа на един от най-известните почитатели на отбора от “Викъридж Роуд” - Елтън Джон. “Шпорите” и техните домакините влязоха в срещата от позицията на седми и осми, надлежно с една и две победи в последните пет мача в шампионата. Маурисио Почетино бе подредил своя отбор в скица 4-2-3-1, до момента в който Марко Силва заложи на 3-4-3.

Двата тима започнаха интензивно и си размениха няколко обстановки. Първи до рисково състояние доближиха гостите, откакто дълго подаване откри Киърън Трипиър, а центрирането му в дребното наказателно поле не съумя да откри Хари Кейн, който пропусна да засече топката от близко. Малко по-късно пристигна и мига на домакините, откакто акция по лявото крило бе спряна от британския национал Трипиър, който почисти в корнер, а при последвалото осъществяване, от дясно на Лорис, Кристиан Кабаселе прати топката в мрежата след центриране на Том Клевърли.
Sonny taps in to level the score at Vicarage Road!

#WatfordFC 1-1 #THFC pic.twitter.com/HiKRJvk5qx
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) December 2, 2017 Домакините продължиха дейната си страна и единствено няколко минути по-късно доближиха до нарушаване от ляво на Лорис, само че рисковото центриране не бе превърнато в гол.

25-ата минута Сон Хюн-мин изравни за Тотнъм след прелестен паралелен пас на Кристиан Ериксен от дясно, който остави кореецът против опразнената врата. Малко преди този момент домакините имаха искания за дузпа, откакто Ричарлисон бе натиснат с тяло от Бен Дейвис към точката за дузпа, само че сигнал за нарушаване от страна на Мартин Аткинсън не последва.
HT | #watfordfc 1-1 Spurs

Kabasele's header opened the scoring, Son equalised from close-range for the visitors.

Listen live https://t.co/MVTxcdM2TV pic.twitter.com/WOItH6WOWh
— Watford FC (@WatfordFC) December 2, 2017

Второто полувреме предложи по-малко страсти на почитателите, откакто и двата отбора демонстрираха предпочитание за игра, само че по този начин и не съумяха да доближат до по-опасни положения. В 52-ата минута централният бранител Давинсон Санчес получи пряк червен картон за удар с лакът в лицето на бразилеца Ричарлисон пред скамейките на двата тима. В 77-ата минута на терена се появи Ерик Ламела след 13 месечно отстъствие, заменяйки Сон Хю-мин.
77 - Time for @ErikLamela:

@ErikLamela
Heung-Min Son

#WatfordFC 1-1 #THFC pic.twitter.com/cpHWCbD0LF
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) December 2, 2017

В самият завършек на срещата играчите на Уотфорд имаха съществени искания за дузпа, откакто в 94-ата минута в последната си офанзива състезател в жълто опита паралелен пас към собствен съотборник в наказателното поле, само че топката срещна ръката на Ерик Дайър. Сигнал от Мартин Аткинсън обаче не последва, защото реферът очевидно реши, че ръката е била задоволително прибрана до тялото, а и подаването бе отблизо разстояние.
FT | #watfordfc 1-1 Spurs

The Hornets piled on the pressure during stoppage time but couldn't find a late breakthrough.

Listen live https://t.co/MVTxcdM2TV pic.twitter.com/oCH2Q9JtyG
— Watford FC (@WatfordFC) December 2, 2017

По този метод двата отбора разделиха по една точка, което пък изкачи Тотнъм на шестата позиция на три точки от Арсенал, който обаче има и мач по-малко, до момента в който Уотфорд остава на осмо място в класирането.

КЛАСИРАНЕ!

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР