Тотнъм и Ливърпул играят при резултат 0:1 в голямото дерби

...
Тотнъм и Ливърпул играят при резултат 0:1 в голямото дерби
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм - Ливърпул, гостите пробиха съпротивата на шпорите

Тотнъм и Ливърпул играят при резултат 0:1 в огромното дерби на 22-рия кръг на Висшата лига. Двубоят ще може да бъде следен директно в ефира на DIEMA SPORT 2. Ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно за вас от срещата на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм " тук.

Още във втората минута Ливърпул можеше да излезе напред. След бърза контраофанзива Роберто Формино излезе на стрелкова позиция от към 15 метра, само че ударът му беше избит от гол линията от дебютанта Танганга. При добавката Алекс-Окслейд Чембърлейн нацели дясната греда, само че в последна сметка топката беше уловена от вратаря на домакините.

В 5-та минута Лукас Моура получи топката на лявото крило и стреля към близкия ъгъл на вратата на Алисон, само че ударът му мина настрана.

В 7-та минута Хюн-Мин Сон пое по отличен метод топката на контраофанзива и насочи прекрасен шут от границата на наказателното поле, който обаче мина около лявата греда на гостите.

В 22-та минута Ливърпул имаше нов огромен късмет. След безредие на задната греда след осъществяване на ъглов удар Джордан Хендерсън центрира към задната греда, където Върджил Ван Дайк стреля от упор, само че Газанига имаше щастието топката да попадне право в неговия обхват.

В 35-та минута Ливърпул, след чудесна композиция сред Робъртсън, Салах и Фирмино последният откри с положително центриране Садио Мане към точката на дузпата, само че шутът на сенегалеца от въздуха не беше акуратен.

В 37-та минута амнистия за Тотнъм нямаше. След осъществяване на тъч и няколко неточности в отбраната на домакините Мохамед Салах съумя да откри Фирмино, който заби топката зад тила на безпомощния Пауло Газанига за 1:0.

Тотнъм - Ливърпул 0:1

Ето и стартовите сформира на двата отбора:

Тотнъм : Газанига, Санчес, Алдервейрелд, Танганга, Уинкс, Ериксен, Орие, Роуз, Али, Моура, Сон (4-2-3-1)

Ливърпул : Алисон, Робърстън, Ван Дайк, Гомес, Алезандър-Арнолд, Чембърлейн, Хендерсън, Вайналдум, Мане, Фирмино, Салах (4-3-3)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР