Тотнъм и Арсенал играят при резултат 3:0 в директна битка

...
Тотнъм и Арсенал играят при резултат 3:0 в директна битка
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм - Арсенал 3:0, гостите останаха с 10

Тотнъм и Арсенал играят при резултат 3:0 в директна борба за четвъртото място във Висшата лига и правото да взе участие в Шампионската лига през идващия сезон. Хари Кейн откри резултата в 22-а минута. Роб Холдинг беше изпъден в 33-а минута. Кейн удвои в 37-а минута. Сон направи резултата типичен две минути след рестарта на мача.

Първите 10 минути демонстрираха, че и двата отбора желаят трите точки. Домакините се регистрираха с първия удар в мача, който обаче беше много надалеч от истината.

В 12-а минута нервите започнаха да ескалират след конфликт сред Сон и Холдинг, който се размина без последствия и за двамата обаче.

В 21-а минута домакините получиха късмет да извършват дузпа след нарушаване против Хюн-Мин Сон. Кейн застана зад топката и не остави шансове за Рамсдейл за 1:0.

Добрите минути за домакините продължиха след рисков удар на Лукас Моура в 27-а минута. Шест минути по-късно нещата станаха още по-тежки за гостите. Роб Холдинг още веднъж наруши разпоредбите против Сон и беше осъден с втори жълт, надлежно червен картон.

В 37-а минута сякаш интригата беше убита. След ъглов удар Бентанкур съумя отклони на задна греда, а там Кейн съумя вкара на опразнената врата за 2:0.

Две минути след началото на второто полувреме интригата дефинитивно беше убита. Кейн още веднъж тормозеше отбраната на Арсенал, а Сон се оказа на вярното място, с цел да добави за 3:0.

Тотнъм - Арсенал 3:0

1:0 - Хари Кейн (22)

2:0 - Хари Кейн (37)

3:0 - Хюн-Мин Сон (47)

Ето и съставите на двата отбора:

Тотнъм: Лорис, Емерсон, Санчес, Дайър, Дейвис, Хьойберг, Бентанкур, Сесеньон, Кулушевски, Сон, Кейн;

Арсенал: Рамсдейл, Томиясу, Холдинг, Габриел, Седрик Соареш, Джака, Елнени, Йодегор, Сака, Нкетиа, Мартинели;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР