Тотално залязлата плейметка Светлана Василева изнудва женени и обвързани мъже

...
Тотално залязлата плейметка Светлана Василева изнудва женени и обвързани мъже
Коментари Харесай

Мъже, пазете се! Ето ги мръсните схеми на разследваната за ПРОСТИТУЦИЯ Светлана Василева

Тотално залязлата плейметка Светлана Василева изнудва женени и обвързани мъже за пари, като заплашва, че в случай че не получи кеша, ще опише всичко на половинките им. Или пък ще си пререже вените и ще се самоубие... Това са двата коронни номера на русокоската, която беше, а и към момента е разследвана за проституция, разкрива HotArena.

На по този начин наречената миска, която няма и ден трудов стаж,  в случай че Национална агенция за приходите направи инспекция на сметките й, ще се натъкне на много забавни суми. Суми, които тя е получила от рекет от жертвите си. После пък плюе обществено същите тези хора, потърпевши от чалъмите й.

Светска клевета гласи, че Светлана към днешна дата е ненавиждана от всичките си някогашни приятелки. Причината е прозаична. Бръмчалката обожава да върти интриги. Навсякъде и когато и да е. Тя не може да живее и час без да излъже и направи нещо мръсно на хора, на които сякаш в очите им споделя, че ги почита.

Сред столичните всемирски среди и до през днешния ден се описа преживелица със Светлана. Преди месеци тя е заплашила богат предприемач, че ще си реже вените, в случай че я напусне.

Името му е много известно, само че ще му спестим на индивида срама да го съобщим.  Със Светлана били по-скоро любовници, защото баровецът си има семейство и деца и Гонзовица му била единствено за развлечение.

Бизнесменът има много пари, което мощно и неудържимо привлякло миската към него. Така Светлана си сложила като цел номер 1 да го задържи.

Всяка седмица му желала пари, а аргументите били главно битови - я нямала кеш да си заплати водата, я тока, а даже й се случвало да няма какво да яде. Поне по този начин казвала.

Всичко хубаво обаче хванал Василева да му върти интриги с различен мъж. Популярната бръмчалка прилагала същите схеми, сюжет и истории с още един балък.

Логично, предприемачът й бил шута. Тя изпаднала в нервност и бяс, че повече няма да може да му източва сметката. И го заплашила, че ще си пререже вените. А като екстра - жена му ще разбере какви ги е правил зад тила й.

„ Това момиче май не е добре с главата. Явно бизнесът й е да се забие като кърлеж в богат мъж и да го точи финансово. Ако престане да заплаща, следва рекет и изнудване “, разясняват в светските среди.

За благополучие, историята се разминава без кръв. Светлана не запомнила богатата си жертва, тъй като си е хванала различен шаран. Той пък й беше дал да покара джип Порше Кайен. Тя му ревала, че няма кола и индивидът решил да и помогне. И той обаче неотдавна й бил шута погнусен от лъжите й. И си взел колата.

Днес в един вестник Гонзовица е дала изявление, в които отново са се разляли фантазиите й и несъмнено - лъжите. Или може би има проблем с паметта.

За това HotArena ще й я опресни скоро с няколко тематики, които директно я касаят. Например:

Искала ли е Светлана Василева от една от предишните си жертви, по времето когато са били гаджета, да поръча побой над човек, който в действителност я направи медийно известна? По времето, когато тя си беше дива селянка и драпаше за популярност. На всяка цена. И беше споделила на този човек: „ Каквото искаш ще направя, единствено и единствено да съм известна “.

Как Светлана Василева лъже, че й бил „ откраднат уебсайт “. Била ли е Василева продажница и какво тъкмо е говорила пред следователи? Защо всички си мислят, че Гонзовица е „ ухо “ и на кой или по - навръх коя работа? Има и още тематики:) С неспокойствие чакаме идващите неистини на Василева, с цел да почнем да ви описваме пък истината:).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР