Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен

...
Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен
Коментари Харесай

Сашо Кадиев побесня в ефир

Тоталната привързаност на Сашо Кадиев към компютърните игри е общоизвестен факт и то не от през вчерашния ден. Никой не би предположил обаче, че тъкмо тази тематика ще го провокира да реагира повече от бурно, до момента в който води " Преди обед " с Деси Стоянова.

Тези дни синът на Катето Евро изрази възмущението си, откакто чу информация за смъртни случаи на деца, които изпълнявали предизвикателство в Tik Tok. Яростта на Кадиев се оказа толкоз огромна, че се наложи сътрудниците му в студиото на bTV да го успокояват.

Фокус във въпросното предизвикателство е да се приспиш, като си спреш дъха. А разследване на него към този момент има случаи на починали деца в Щатите и в Гърция. И вместо възмущението на Сашо да бъде от естеството на това, което се желае в играта, то смая с реакция в нейна отбрана.

Кадиев напомни, че сходни рискови опити не са от през вчерашния ден. Преди време имало и фикс идея за катерене на високи места, а също и за стоене пред влака, за изяждане на лъжица канела, с която кардинално човек може да се задуши, както и за дъвчене на перилен препарат в капсули.

Според артиста и тв водещ тези, които практикуват такива провокации умерено могат да бъдат избрани за " идиоти ". Колежката му Деси Стоянова пък разяснява, че обществените мрежи не са измислили рисковите игри, само че децата посредством тях ги научават.

" Това, в действителност, е натурален тим – по-глупавите отпадат ", изцепи се Сашо Кадиев, от което екранната му партньорка Деси и гостите в студиото леко се стъписаха, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР